Betonpomp 70 meter

De grootste betonpomp van Europa is binnenkort beschikbaar ! Onze 70 meter zal te zien op matexpo te Kortijk.

Intro

Yvaga & Ondernemingen Van Gaeveren, is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de verhuur van betonpompen, betonmixers, kippers, containers, betonwerken, grondwerken, transport… We zijn leider in de sector van het vervoer voor stortklaar beton. Voor het transport van uw product naar de divers bouwwerken beschikt YVAGA over een eigen wagenpark van 40 betonmixers met inhoud van 8 t.e.m. 15 m3. Onze betonpompen hebben een bereik tot 70 meter en dit kan uitgebreid worden naar 90 meter door beroep te doen op onze evenaar !

BENOR

In het kader van een betere dienstverlening naar onze klanten toe, hebben al onze medewerkers een specifieke opleiding van betonmixerchauffeur of betonpompbedienaar gevolgd. Daarnaast zijn wij ook in het bezit van een BENOR-certificaat voor vervoer en levering van BENOR-beton in onderaanneming van een BENOR-gecertificeerde betoncentrale. Zo voldoet onze firma aan alle huidige wettige normen omtrent het transporteren en verpompen van BENOR-beton. 

 

Betonpomp 59 m

Wij beschikken over een 18-tal betonpompen. Deze hebben een gieklengte van 24 tot 70 meter en bij uitbreiding met onze evenaar zelf tot 90 meter.

Wenst u onze brochure met alle technische fiches : brochure